II CZĘŚĆ SPECJALISTYCZNEGO SZKOLENIA “ROLA EMOCJI W JEDZENIU”
Uczestnicy szkolenia otrzymują CERTYFIKAT oraz KONSPEKT Z AUTORSKIMI MATERIAŁAMI I ĆWICZENIAMI DO PRACY Z PACJENTEM
 

Warsztat prowadzony będzie w oparciu o ćwiczenia praktyczne, opisy przypadków oraz przegląd badań na temat roli emocji w jedzeniu.
Szczegółowe informacje już wkrótce !
_____________________________________________________

TERMIN I MIEJSCE SZKOLENIA
Dzień: 21.03.20r.
Godziny: 9:00-16:00 (z przerwą na lunch)
Miejsce: Warszawa (o dokładnym miejscu szkolenia poinformujemy najpóźniej na jeden tydzień przed datą szkolenia).
_____________________________________________________

CENNIK
Cenna promocyjna (w przypadku zgłoszenia z wpłatą do 21.02.20r.): 190 zł
Cena promocyjna dla grup >3 osób: 200 zł od osoby
Cena regularna: 250 zł

Ilość miejsc ograniczona, o kolejności wpisania na listę decyduje termin uiszczenia opłaty.

W cenie szkolenia materiały szkoleniowe dla każdego z uczestników oraz poczęstunek.
Każdy uczestnik otrzymuje CERTYFIKAT ukończenia szkolenia oraz KONSPEKT Z AUTORSKIMI MATERIAŁAMI I ĆWICZENIAMI DO PRACY Z PACJENTEM.
_____________________________________________________

ZGŁOSZENIA
Zgłoszenia prosimy wysyłać na adres e-mail: szkolenia@instytutsanvita.pl
W tytule maila: Rola emocji w jedzeniu- 21.03.20r.
W treść maila: imię, nazwisko, nr telefonu kontaktowego oraz ewentualna informacja o zgłoszeniu dotyczącym grupy powyżej 3 osób.
W załączniku maila: potwierdzenie wykonanego przelewu. W przypadku grup prosimy o wysłanie potwierdzenia za jeden zbiorczy przelew lub kilku potwierdzeń wykonanych przelewów w jednym mailu.

Dane do przelewu
NAZWA: Instytut Sanvita – Sylwia Leszczyńska
NR RACHUNKU: 81114020040000350271140917 mBank
ADRES: ul. Herbu Janina 3/42, 02-972 Warszawa
TYTUŁ PRZELEWU: Rola emocji w jedzeniu-16.02.19
_____________________________________________________

Telefon kontaktowy do organizatora: 535 300 340
_____________________________________________________

PROWADZĄCY
Małgorzata Kaczyńska | psycholog, psychodietetyk
Ukończyła z wyróżnieniem Wydział Psychologii ze specjalizacją Psychoterapia na Uniwersytecie Warszawskim. Jest także absolwentką studiów podyplomowych na kierunku Psychodietetyka Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej oraz ukończyła szkolenie psychoterapeutyczne organizowane przez centrum szkoleniowe MABOR (szkolenie posiada atest Sekcji Terapii Rodzin i Sekcji Naukowej Psychoterapii Polskiego Towarzystwa Psychiatrycznego). Przez kilka lat była Członkiem Zarządu Polskiego Towarzystwa Terapii Motywującej. Posiada certyfikat terapeuty motywującego Polskiego Towarzystwa Terapii Motywującej (Certyfikat Nr 15). Ma kilkuletnie doświadczenie w prowadzeniu warsztatów psychodietetycznych dla dietetyków i specjalistów żywienia.
____________________________________________________

Patronem medialnym warsztatów jest Współczesna Dietetyka – specjalistyczne czasopismo dla dietetyków i profesjonalistów żywienia.
____________________________________________________