Małgorzata Goc
Dietetyk kliniczny. Absolwentka Uniwersytetu Medycznego w Łodzi na Wydziale Nauk o Zdrowiu.
Obecnie kontynuuje swoją edukację na studiach magisterskich w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.
- Doświadczenie i umiejętności w pracy z pacjentami zdobywała w łódzkich i podkarpackich szpitalach m.in. Instytucie Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi, Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym im. WAM czy Szpitalu Wojewódzkim nr.2 im. Św. Jadwigi Królowej w Rzeszowie.
- Aktywnie uczestniczy w konferencjach naukowych, nieustannie poszerzając swoją wiedzę z zakresu dietetyki i psychodietetyki oraz podczas warsztatów dietetycznych z dziećmi oraz osobami dorosłymi. Także autorka artykułów w czasopiśmie „Współczesna Dietetyka”.
Obecnie członek zespołu Instytutu Zdrowego Żywienia i Dietetyki Klinicznej „Sanvita”, gdzie pracuje z osobami chcącymi zmienić swoje nawyki żywieniowe, pacjentami z nadwagą, otyłością, stosującymi dietę bezglutenową, roślinną (wegetariańską i wegańską) oraz z pacjentami z zaburzeniami gospodarki hormonalnej i nietolerancjami pokarmowymi.
Prywatnie interesuje się sportem, zrównoważonym stylem życia oraz podróżami.