W trakcie spotkania DOWIESZ SIĘ:
- Jaka jest rola dostępnych na rynku adaptogenów, nootropików i powszechnie uznanych superfoods w żywieniu człowieka
- Jakie jest zastosowanie żywności funkcjonalnej w gabinecie dietetycznym w przypadku pacjentów zmagających się z dolegliwościami jak zaparcia, otyłość/nadwaga czy stany chronicznego zmęczenia/stres, problemy ze snem czy niski nastrój
- Jak wdrożyć żywność funkcjonalną do codziennej diety
CO OTRZYMUJESZ?
- Aktualną wiedzę, przegląd badań i wskazówki dotyczące żywności funkcjonalnej: adaptogenów, nootropików, superfoods
- Gotowe pomysły na ich wdrożenie do diety oraz przepisy kulinarne z ich udziałem
- Dostęp do webinarium przez 30 dni
- E-certyfikat uczestnictwa
DLA KOGO JEST SZKOLENIE?
- dla dietetyków i specjalistów żywienia, którzy chcą aktualizować swoją wiedzę specjalistyczną
- lekarzy
- trenerów
- dla studentów dietetyki
- dla osób zainteresowanych zagadnieniem żywności funkcjonalnej
JEST TO DOSTĘP DO SZKOLENIA, KTÓRE ODBYŁO SIĘ ONLINE 2 CZERWCA BIEŻĄCEGO ROKU.
PROWADZĄCY
Joanna Jurek, specjalista medycyny żywienia Joanna Jurek, doktor nauk biomedycznych ze specjalizacją w immunologii i żywieniu człowieka. Absolwentka studiów biomedycznych na Ulster University w Wielkiej Brytanii. Joanna jest absolwentką wielu dodatkowych certyfikowanych kursów specjalizacyjnych prowadzonych przez MyNutriWeb (UK), Stanford University (USA) w zakresie dietetycznego leczenia syndromu przewlekłego zmęczenia po chorobie COVID-19, suplementacji sportowej, ustalania diety w chorobach psychicznych oraz autoimmunologicznych, a także leczenia otyłości, zarówno u dzieci jak i dorosłych. Joanna jest także doświadczonym edukatorem i doradcą ds. żywienia oraz uznanym wykładowcą akademickim specjalizującym się w dietach wspierających funkcjonowanie układu immunologicznego (diety przeciwzapalne stosowane w chorobach autoimmunologicznych) oraz nerwowego (żywienie podczas depresji, suplementacja przy zaburzeniach depresyjnych i lękowych). Joanna jest także autorką wielu publikacji naukowych oraz rekomendacji dietetycznych, jak te dotyczące zaleceń żywieniowych podczas pandemii COVID-19 oraz rekomendacji ds. suplementacji witaminy D u sportowców.
Kamila (zweryfikowany) –
Polecam kurs! Dziękuję za moc treści – czuję się zmotywowany!
Lucyna (zweryfikowany) –
Zrozumiale przedstawione treści i analiza badań, praktyczne porady jak wykorzystać żywność funkcjonalna w codziennej diecie, wykładowca z ogromną wiedzą, mogę polecić każdemu, komu zależy na swoim zdrowiu lub pracuje z pacjentami potrzebującymi wsparcia żywieniowego.
Weronika (zweryfikowany) –
Bardzo dobre szkolenie! To koleje szkolenie z Waszej oferty, dzięki któremu moja wiedza dietetyczna jest aktualna. Wiele konkretnych wskazówek wykorzystuję w praktyce. Polecam!